Roberts galleria

Tipsar om mina favoriter inom herrmode

Tjena! Mitt namn är Robert Jansson, men de flesta här på modestil.se känner mig nog som Robban. Jag är 29 år och kommer från Stockholm.

Till vardags är jag fotograf och kreatör, men skriver här vid sidan av. Jag kommer tipsa er om mina favoriter på herrmodet just nu, kanske lite inredning och annat skoj. Vi får se vad det blir helt enkelt.

Jag hoppas att ni vill hänga på!

Äntligen bomberjacka!

Äntligen kan jag plocka fram mina bomberjackor igen! Är det något jag inte kan ha för mycket av så är det just bomberjackor. Jag har säkert 4-5 stycken nu, men de är ju så fruktansvärt snygga. Här ger jag mina två bästa tips på bomberjackor, en som är lite dyrare och en lite billigare!

Om du klickar här hittar du lyxvarianten som är lite dyrare från märket Alpha Industries här hittar du en billigare variant från Junkyard.

Unna dig en ny bomberjacka och se det som en investering. Jag lovar att du inte kommer ångra dig! Du kan dessutom matcha din jacka till det mesta.

Ta hand om dig själv

När man tänker på mode är kläder ofta det första man får upp på näthinnan. Det man brukar glömma är att ta hand om sig själv, men det är viktigare än du tror att inte glömma bort sin hy. Var noga med att tvätta ansiktet, använda hårinpackning och rensa bort näshår eller annan hårväxt, som gör att du ser fräsch och snygg ut.

Basgarderob – bättre blir det inte

Det bästa jag har gjort är att köpa på mig en ordentlig basgarderob. Det gör att det blir lätt som en plätt att välja kläder på morgonen. Mitt tips är att köpa de flesta skjortorna, t-shirtarna och tjockare tröjorna i basfärger och ibland variera med något plagg som är lite färggrannare. Då kan du matcha nästan alla dina kläder och du behöver inte bekymra dig över sånt som vilka färger som passar ihop etc.

Det bästa är även att köpa olika sorters byxor. Gör inte misstaget att bara köpa blåa jeans för det kan lätt bli enformigt och jag lovar att du kommer tröttna. Istället kan du exempelvis börja med ett par blåa jeans, ett par chinos i valfri färg och ett par svarta jeans. Då kan du både matcha och variera dina kläder på ett enkelt sätt. Lycka till!

Hett med fluga

Slips har länge legat mig nära hjärtat, men något jag blir mer och mer kär i för varje dag som går är att använda fluga. Viktigt är dock att du knyter flugan själv! Det ger mycket mer karaktär åt din fluga jämfört med en som är färdigknuten. Om du inte vet hur man knyter flugan själv kan du lära dig det här.

Läs mer